Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Kooljaman Cape Levecque

 Voeg toe aan reismand

Kooljaman Cape Leveque

Kooljaman Wilderness Camp

Type accommodatie
Camp
Classificatie
Superior Camp
Ligging
aan de noordkant van het Dampier Peninsula, ca. 220 km of 3 uur rijden ten noorden van Broome.
Hotel
het Camp is in het bezit van Aboriginals en kent een geschiedenis van meer dan 20 jaar. Indrukwekkende landschappen, een rijke fauna en flora en fantastische zonsondergangen. Er is een restaurant (april tot oktober, BYO), een kleine supermarkt (General Store) en een wassalon. U kunt er tours maken op het vasteland, het water en in de lucht. Waaronder ook de Bush Tucker-tours. Geen internet.
Bereikbaarheid
Kamers
14 zeer ruime en op houten platformen gebouwde safaritenten, alle met een panoramisch uitzicht en ingericht met een queensize bed, 2 eenpersoonsbedden, douche/wc, koelkast, koffie-/theefaciliteiten en gas/grill op het grote balkon.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be