Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Heritage Lodge & Spa

 Voeg toe aan reismand

Heritage Lodge & Spa

Rainforest Cabin

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.5 stars
Ligging
ca. 2,5 uur rijden of 140 km van Cairns en ca. 18 km ten noorden van de ferry over de Daintree River.
Hotel
de in 2012 heropende lodge beschikt over een mooi restaurant, een klein zwembad, een bibliotheek, een wellness evenals gratis Wifi in het restaurant. Vanuit de lodge kunnen excursies worden geboekt naar het Daintree National Park en het Great Barrier Reef.
Bereikbaarheid
Kamers
de 20 vrijstaande ruime kamers (bungalows) liggen middenin het regenwoud. 2 kamers voorzien per cabin (bungalow). Alle bungalows zijn voorzien van airco, een plafondventilator, elektrische radiator, douche/wc, koelkast, zetel, tv, dvd-speler, koffie-/theefaciliteiten en zitbank op het kleine eigen terras.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be