Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Goodearth Hotel

 Voeg toe aan reismand

Goodearth Hotel

Goodearth HotelSuperior Studio

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
2.5 stars
Ligging
het Goodearth Hotel ligt aan Adelaide Terrace, dichtbij de Swan River en nog op wandelafstand van de Bell Tower en het stadscentrum met tal van winkels en restaurants. De halte van de City Area Transit (CAT), een gratis stadsbus, is direct bij het hotel.
Hotel
het hotel beschikt over een 24/7 receptie, restaurant met bar, kluisje, schoonmaakservice, wasserette en verschillende gratis parkeerplaatsen. Gratis Wifi in het hotel.
Kamers
180 kamers in appartement-stijl. Alle studio's zijn uitgerust met airco, bad of douche/wc, tv, telefoon, wekker, strijkijzer/-plank en een kleine kitchenette met koelkast, magnetron, toaster en koffie-/theefaciliteiten. De superior studio's zijn moderner ingericht door een recente renovatie.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be