Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Carolynne's Cottages

 Voeg toe aan reismand

Carolynne's Cottages

Carolynnes Cottages

Type accommodatie
Bed & Breakfast
Classificatie
Superior B&B
Ligging
de B&B liet 2 km ten noorden van Naracoorta, bekend om de Naracoorta Caves die behoren tot het werelderfgoed. Naar Mt. Gambier is het ca. 100 km, naar Adelaide (via Keith) ca. 340 km.
Hotel
de in 2002 geopende bed & breakfast ligt in een verzorgde tuin. Een gasbarbecue, parking evenals gratis Wifi is ter beschikking voor de gasten.
Kamers
3 vrijstaande cottages, comfortabel ingericht met bad/douche/wc, badjassen, lcd-tv, cd-dvd-speler, keuken, wasmachine/droger en veranda. De Possum Paradise Cottage beschikt over 1 slaapkamer en veel privacy. De andere 2 cottages hebben elk 2 slaapkamers en zijn daardoor geschikt voor families of samenreizende koppels.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be