Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Ibis Styles Alice Springs

 Voeg toe aan reismand

Ibis Styles Alice Springs

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
2.0 stars
Ligging
in Gap Road, op slechts enkele minuten rijden van het stadscentrum en 15 minuten van de luchthaven.
Hotel
het hotel ligt in een tropische tuin en beschikt over twee zwembaden, whirpool, sauna, barbecue en wasserette. Het Seasons Restaurant serveert moderne Australische en regionale specialiteiten, de Sports Bar biedt koele drankjes en een uitzicht op het zwembad. Internet beschikbaar via Wifi (gratis 15 min./dag) of gebruik van een computer voor het internet (tegen betaling).
Kamers
de 102 kamers beschikken over airco, douche/wc, haardroger, telefoon, tv, koelkast en veranda of balkon. Superior kamers zijn iets groter.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be