Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Cicada Lodge

 Voeg toe aan reismand

Cicada Lodge

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.5 stars
Ligging
op een plateau met uitzicht op de imposante Katherine River en nabij de ingang van Nitmiluk Gorge. Naar Katherine is het 30 km.
Hotel
Geniet in de Cicada Lodge van een Australische wilderniservaring en authentieke Aboriginal cultuur. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Met de service en het culinaire aanbod is Cicada Lodge ongetwijfeld een voorloper in deze regio. Een zwembad zorgt voor de nodige verfrissing en privétours kunnen ook worden geregeld. Gratis wifi.
Kamers
18 ruime kamers verdeel over meerdere bungalows en door een wandelpad verbonden met de lodge. De elegante en tijdloze inrichting is mooi gecombineerd met de heldere kleuren en schilderijen van lokale Aboriginals. Alle kamers hebben airco, badkamer met regendouche, badjassen, haardroger, tv, telefoon, minibar, kluisje en koffie-/theefaciliteiten en balkon of veranda.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be