Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > The Denman Hotel

 Voeg toe aan reismand

The Denman Hotel

The Denman HotelStandard Room

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.5 stars
Ligging
centraal gelegen in het populaire bergdorp Thredbo in het Kosciuszko National Park, nabij de kabelbaan. 210 km ten zuiden van Canberra.
Hotel
het hotel biedt de gasten een restaurant, een bar, een bibliotheek, een wasserette evenals gratis Wifi aan bij de receptie, in het restaurant en in de bar.
Kamers
36 kamers, uitgerust met douche/toilet, haardroger, tv, dvd-speler, wekker, telefoon, minibar, koffie/theefaciliteiten en strijkijzer/-plank. King twin rooms ruimer dan standard rooms. Kamers met balkon zijn op aanvraag beschikbaar.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be