Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Arkaba Station

 Voeg toe aan reismand

Arkaba Station

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
Gelegen in de bergen van Flinders Ranges, een van de oudste landschappen van Australië, aan de voet van Wilpena Pound. Ca. 35 km van het Wilpena Resort of ongeveer 4-5 uur rijden van Adelaide.
Hotel
Arkaba Station behoort tot de Luxury Lodges of Australia. Het resort, gebouwd in 1850 en een voormalige schapenboerderij is zowel rustiek als exclusief. Voor ontspanning kunt u terecht in de knusse bibliotheek met open haard en voor verfrissing is er het 10m buitenzwembad met een spectaculair uitzicht over de Arkaba Creek. In de bar geniet u voor het diner van een goed glas wijn uit hun eigen wijnkelder. Talrijke activiteiten mogelijk in de onmiddellijke nabijheid.
Kamers
De 5 individuele suites zijn voorzien van een badkamer, airco en privétoegang tot de veranda met uitzicht op de Elder Range.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be