Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Bell Gorge Wilderness Lodge

 Voeg toe aan reismand

Bell Gorge Wilderness Lodge

Standard Tent

Type accommodatie
Camp
Classificatie
Superior Camp
Ligging
gelegen aan de Gibb River Road, nabij Saddlers Creek en Imintji Township, een Aboriginal gemeenschap, 221 km ten oosten van Derby.
Hotel
de prachtige, schilderachtige Lodge met zicht op de King Leopold bergketen is de ideale uitvalsbasis om de kloven te verkennen in de westelijke Kimberley: Bell Creek, Galvans Gorge, Manning en Barnett River Gorges, Windjana Gorge en Tunnel Creek. Het kamp beschikt over een keuken met eetruimte (binnen/buiten). In de buurt vindt u een winkeltje. Geen internet of ontvangst voor gsm.
Kamers
24 permanente tentbungalows (6x3 m) met vaste houten vloer, douche/wc, twee eenpersoonsbedden, nachttafeltje, elektrisch licht en een klein terras met stoelen.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be