Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Bungle Bungle Wilderness Lodge

 Voeg toe aan reismand

Bungle Bungle Wilderness Lodge

Superior Tent in Piccaninny CampSuperior Tent

Type accommodatie
Camp
Classificatie
Superior Camp
Ligging
complex gelegen in Bellburn Creek, in het hart van het Purnululu National Park. Van het kamp naar de Great Northern Highway moet u 2,5 uur rekenen via het Spring Creek Track. De afstand tot Kununurra bedraagt 312 km.
Hotel
de met prijzen bekroonde Lodge zorgt voor een nieuwe stijl van accommodaties in deze regio. Het omvat namelijk twee kampen op vijf minuten van elkaar, elk met een eigen keuken, eethoek alsook een kampvuur. Alcoholische dranken zijn toegelaten. Geen internet of gsm-ontvangst.
Kamers
Bellburn Campsite beschikt over 30 standard en superior tenten (6x3 m) met een vaste houten vloer, douche/wc, twee eenpersoonsbedden, nachttafeltje, elektrisch licht en een klein terras met stoelen. Superior tenten zijn opmerkelijk ruimer (6x6 m) en hebben tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be