Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Chardonnay Lodge

 Voeg toe aan reismand

Chardonnay Lodge

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
Coonawarra ligt in het gelijknamige wijngebied, tussen Melbourne (via Ballarat 424 km) en Adelaide (via Keith 375 km), vlakbij de grens met Victoria.
Hotel
het resort ligt middenin een mooi verzorgde tuin. In het wijnhuis Poplars Winery kunt u proeven van de uitstekende wijnen, het bijhorende café serveert ontbijt en lunch. Er is ook een restaurant met een uitstekende wijnkaart. WLAN tegen betaling.
Kamers
39 kamers voorzien van airco. Standaard kamers met douche/wc, queensize tweepersoonsbed en een aparte eettafel. Luxe kamers met extra ruimte en slaapbank, grote ramen en toegang tot de veranda.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be