Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Chris's Beacon Point Villas

 Voeg toe aan reismand

Chris’s Beacon Point Villas

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
de Chris’s Beacon Point Villas liggen in de Otway Ranges bij de Great Ocean Road. Naar Apollo Bay is het ca. 10 minuten rijden. De afstand naar Melbourne bedraagt ca. 180 km.
Hotel
het hotel biedt een fantastisch uitzicht op de zee. Het gelijknamige restaurant is bekend om zijn uitstekende keuken. Gratis WLAN in openbare ruimtes of gebruik van een computer voor het internet.
Kamers
de comfortabel uitgeruste studio’s en villa’s zijn dichtbij het restaurant gelegen. Houten vloeren, panoramaramen en voorzien van airco, tv, cd-speler, badkamer met douche/wc en een volledig ingerichte keuken. Villa’s met extra slaapkamer en King Studio's met kingsize tweepersoonsbedden.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be