Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Collins Hotel

 Voeg toe aan reismand

Collins Hotel

Collins Hotel - Lobby met barStandard Room

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
in het zakendistrict, op loopafstand van het Waterfront en dichtbij het Theatre Royal en Salamanca Place.
Hotel
het hotel heeft een elliptische vorm en behield haar oorspronkelijke gevel uit 1930. Het heeft een gezellige en elegante sfeer en beschikt over een café/bar, wasservice, parking en 24/7 roomservice. Gratis internet beschikbaar. Wifi op begane grond, via kabel in de kamers of gebruik van een computer in de lounge.
Kamers
80 grote, moderne en goed ingerichte kamers, waarvan sommige met uitzicht op Mt Wellington. Alle voorzien van een bureau en grote LCD-TV. De appartementen zijn voorzien van kingsize bedden, een aparte woonkamer en een kleine kitchenette met eettafel. De 2 Bedroom Apartments zijn verbonden met een extra hotelkamer.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be