Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Comfort Inn Country Plaza

 Voeg toe aan reismand

Comfort Inn Country Plaza

Comfort Inn Country Plaza Halls Gap

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
2.5 stars
Ligging
Halls Gap is gelegen op de grens met het Grampians National Park met belangrijke bezienswaardigen zoals de Pinnacles, de MacKenzie Falls en Boroka lookout. Op wandelafstand van het hotel bevinden zich restaurants en winkels. Wijnhuizen en galerieën liggen op een paar minuten rijden.
Hotel
het CI Country Plaza hotel is gelegen in een verzorgde tuin en beschikt over een restaurant, een zwembad en barbecue. Wifi tegen betaling of gebruik van een computer voor gasten.
Kamers
51 ruime kamers, alle voorzien van airco en badkamer/wc, haardroger, tv, radio, telefoon, minikoelkast, strijkijzer/-plank en koffie-/thee faciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be