Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Emu Walk Apartments

 Voeg toe aan reismand

Emu Walk Apartments

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
de Emu Walk Apartments zijn centraal gelegen in het Ayers Rock Resort, tussen het winkelcentrum en het bezoekerscentrum.
Hotel
beschut achter inheemse bomen liggen de comfortabel ingerichte Emu Walk Apartments. Voor mensen die alles graag zelf verzorgen heeft de supermarkt in het Ayers Rock Resort een ruim aanbod. Gratis luchthaventransfer. Wifi gratis in het hotel of internet aan een computer tegen betaling.
Kamers
de 60 ruime appartementen met 1 slaapkamer (max. 4 pers.) of 2 slaapkamers (max. 6 pers.) beschikken over een keukenblok, douche/wc, haardroger, aparte eethoek en woonkamer, tv, radio, telefoon, airco, strijkijzer/-plank, balkon of veranda.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be