Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Fitzroy Island

 Voeg toe aan reismand

Fitzroy Island

ZwembadResort Studio

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
Fitzroy Island ligt te midden van het Great Barrier Reef Marine Park, ca. 30 km, 45 min. per ferry van Cairns. Turkooizen lagunes, regenwoud en granietformaties domineren het landschap van het eiland. Natuurliefhebbers genieten van talrijke diersoorten, mooie planten en een fascinerende onderwaterwereld om te snorkelen en/of te duiken.
Hotel
het eenvoudig te bereiken eilandresort werd heropend in 2010 en beschikt over 2 restaurants, groot zwembad met bar, kleine supermarkt en een Spa. Internet via Wifi (tegen betaling) enkel aan de receptie en zwembad.
Bereikbaarheid
Kamers
99 kamers verdeeld over diverse categorieën. Alle met airco, plafondventilator, badkamer/wc, haardroger, tv, telefoon, wekkerradio, minibar en koffie-/theefaciliteiten. Resort Studio's met groot tweepersoonsbed of met twee eenpersoonsbedden (zonder balkon en uitzicht). Ocean Suites kijken uit op Welcome Bay en hebben een ruime woon- en eetkamer, keuken, groot balkon en één of twee slaapkamers.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be