Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Hamilton Island

 Voeg toe aan reismand

Hamilton Island

Hamilton Marina

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
#3.0 - 5.0#
Ligging
Hamilton is één van 74 tropische eilanden in de Whitsunday Islands. Het eiland heeft een prachtige natuur, met afgelegen stranden en prachtige uitzichten.
Hotel
het eilandresort omvat verschillende zwembaden, diverse restaurants, bars en cafés, winkels en boetiekjes, duikschool, een 18-holes golfbaan en vele recreatieve mogelijkheden. Het gebruik van vele watersportfaciliteiten is gratis.
Bereikbaarheid
Kamers
diverse categorieën. Alle kamers en bungalows beschikken over een bad en/of douche/wc, haardroger, airco, plafondventilator, koelkast, koffie-/theefaciliteiten, strijkijzer/-plank, telefoon, tv, radio, cd-speler en gratis Wifi. • Palm Bungalows ***: 49 vrijstaande bungalows met uitzicht op de tuin en gemeubileerd terras. • Reef View Hotel ****: 364 zeer ruime kamers, verdeeld over 19 verdiepingen. Balkon met een fantastisch uitzicht over de Whitsunday Islands. • Beach Club ****+: direct aan het strand gelegen. 57 ruime en exclusieve kamers met terras of balkon en uitzicht op zee. Het resort beschikt over een restaurant, een bar en een zwembad.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be