Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Ibis Hotel

 Voeg toe aan reismand

Ibis Hotel Brisbane

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
ideaal in het stadscentrum gelegen, in Turbot Street, vlakbij de Brisbane River. Het Southbank Park, de Treasury Gardens en de Queen Street-winkelbuurt zijn gemakkelijk te voet te bereiken.
Hotel
het Ibis hotel biedt zijn gasten een restaurant, een bar, een schoonmaakservice en wasserette. De receptie is 24 uur per dag open. Internet (tegen betaling) via Wifi of het gebruik van een computer voor gasten.
Kamers
de 210 modern ingerichte kamers beschikken over airco, badkamer/wc, haardroger, tv, radio, telefoon, koelkast, strijkijzer/-plank en koffie-/theefaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be