Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Kalbarri Edge Resort

 Voeg toe aan reismand

Kalbarri Edge Resort

Kalbarri Edge Resort2 Bedroom Apartment

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.5 stars
Ligging
het Edge Resort is gelegen in Kalbarri, 590 km ten noorden van Perth en 400 km ten zuiden van Monkey Mia.
Hotel
het hotel biedt een restaurant, roomservice, grillfaciliteiten, verwarmd zwembad, fitnessruimte en wassalon. Gratis internet is beschikbaar via Wifi of gebruik van een computer voor gasten.
Kamers
38 moderne, comfortabel uitgeruste units. Studio’s beschikken over een bad/wc, kitchenette en tv. Spa Suites met hoekbad in badkamer, groot tweepersoonsbed, keuken met magnetron en afwasmachine evenals een privébalkon met BBQ. De stijlvolle appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers, keuken, wasmachine, droger en een privébalkon met BBQ.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be