Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Karri Valley Resort

 Voeg toe aan reismand

Karri Valley Resort

Karri Valley Resort

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
op 22 km van Pemberton, aan Lake Beedelup en omgeven door majestueuze Karri-wouden. De afstand naar Margaret River is 150 km, naar Perth ca. 370 km.
Hotel
prachtig gelegen resort met lounge, restaurant, bar en fitness. Activiteiten omvatten mountainbiken, wandelen, watersporten en tennis. Er is geen internet aanwezig.
Kamers
er zijn kamers in het hoofdgebouw en vrijstaande chalets. De kamers beschikken over een grote badkamer, haardroger, tv, radio, cd-speler, minibar, koffie-/theefaciliteiten en balkon met uitzicht op het meer. De chalets beschikken over 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, ruime woonkamer, keuken, openhaard en zicht op het meer of de bossen.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be