Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Kimberley Hotel

 Voeg toe aan reismand

Kimberley Hotel

Kimberley Hotel Halls CreekStandard Room

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
2.0 stars
Ligging
gelegen op 500 m van het centrum van Halls Creek. Goede locatie voor het verkennen van de Wolf Creek meteorietkrater en het Purnululu National Park.
Hotel
hotel met restaurant, bar, zwembad, jacuzzi, BBQ-voorzieningen en Wifi (tegen betaling). De kamers zijn ondergebracht in typische huizen in outbackstijl, gelegen in een prachtige tuin.
Kamers
72 kamers met airco, bad of douche/wc, haardroger, tv, radio, telefoon, koelkast, koffie-/theefaciliteiten en strijkijzer. Deluxe kamers zijn ruimer.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be