Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Langham Hotel

 Voeg toe aan reismand

The Langham Hotel

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
5.0 stars
Ligging
aan de Yarra River. De binnenstad ligt aan de andere kant van de rivier. Restaurants, cafés, winkels, de National Gallery of Victoria of andere kunstcentra zijn gemakkelijk bereikbaar.
Hotel
recent gerenoveerd en leidend stadshotel biedt onder andere een overdekt zwembad, sauna, fitnessruimte, een excellent restaurant, bar en een lounge met uitzicht op de skyline van de stad. In de Chuan Spa worden verschillende therapieën op luxueus niveau aangeboden. WLAN tegen betaling.
Kamers
de 387 kamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over een marmeren badkamer met aparte douche en bad, badjassen, haardroger, telefoon, tv, iPod-aansluiting, minibar, koffie-/theefaciliteiten, strijkijzer/-plank, kluisje en 24/24 roomservice. De Grand River Rooms bieden fantastische uitzichten over de rivier en de stad.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be