Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Lord Byron Resort

 Voeg toe aan reismand

Lord Byron Resort

Lord Byron Resort

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
Byron Bay is het meest oostelijke punt van het vasteland en ligt ongeveer 200 km ten zuiden van Brisbane en 800 km ten noorden van Sydney. Vanaf de vuurtoren kunt u genieten van een prachtige uitzicht. Het hotel ligt op ongeveer 5-10 min. wandelen van het centrum met winkels en restaurants of het strand.
Hotel
dit moderne resort is opgetrokken in traditionele stijl en beschikt over een restaurant, bar, roomservice, verwarmd buitenzwembad, sauna en jacuzzi. Ook BBQ-faciliteiten, wasservice, parking en Wifi in hotel gratis ter beschikking voor de klanten.
Kamers
30 motelkamers met balkon, airco, plafondventilator, koffie-/theefaciliteiten, telefoon, tv en internetaansluiting. 3 Bedroom Apartments beschikken bijkomend over een woon-en eetgedeelte en een keuken.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be