Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Majectic Roof garden Hotel

 Voeg toe aan reismand

Majestic Roof Garden Hotel

Majestic Roof Garden Hotel

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
het hotel ligt in het bedrijvige stadscentrum van Adelaide. De Rundle Mall, cafés, restaurants en boetieks liggen op slechts enkele meters. Naar de botanische tuinen is het ca. 400 m.
Hotel
het stijlvolle hotel in modern design biedt zijn gasten een restaurant, 24/7 receptie en roomservice, fitnessruimte, parking, schoonmaakservice en wassalon evenals - uniek in Adelaide - een daktuin/terras met uitzicht op de stad. Gratis gebruik van het internet (computer voor gasten).
Kamers
de 120 kamers zijn comfortabel en modern uitgerust met een ruime badkamer, groot tweepersoonsbed, bureau, airco, minibar, koffie-/theefaciliteiten, telefoon, tv, kluisje en strijkijzer/-plank. Executive kamers zijn ca. 35m² groot. Kamer met balkon op aanvraag.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be