Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Mitchell Falls Wilderness Lodge

 Voeg toe aan reismand

Mitchell Falls Wilderness Lodge

Mitchell Falls Lodge

Type accommodatie
Camp
Classificatie
Superior Camp
Ligging
in het noorden van de Kimberley, bij de prachtige Camp Creek, op het Mitchell Plateau. Vanaf de Gibb River Road te bereiken over de Kalumburu Road en de Port Warrender Road (ca. 230 km).
Hotel
vanaf de Lodge is het slechts een korte afstand naar de indrukwekkende Mitchell Falls. Het kamp is goed geïntegreerd in het landschap, omgeven door Livistonia palmen en eucalyptusbomen en beschikt over een keuken met eetgedeelte en gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. Geen internet of gsm-ontvangst.
Kamers
de 24 permanente tenten (6x3 m) zijn ingericht met houten vloer, douche/wc, een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, nachttafeltje, elektrisch licht en een klein terras met stoelen.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be