Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Mungumby Lodge

 Voeg toe aan reismand

Mungumby Lodge

Mungumby Lodge - Hoofdgebouw

Type accommodatie
Hotel
Lodge
Classificatie
3.0 stars
Ligging
de lodge is gelegen aan Mungumby Creek in het tropische noorden van Queensland, ongeveer 35 km ten zuiden van Cooktown.
Hotel
Mungumby is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Wandelpaden starten bij de lodge. Het rustieke hoofdgebouw heeft een gezellige lounge, een kleine bar en een computer voor internetgebruik (tegen betaling). In de aangrenzende eetkamer serveert men een typische Australische keuken. Er is ook een zwembad.
Bereikbaarheid
Kamers
10 eenvoudige bungalows, met terras en idyllisch gelegen in de tuin in de buurt van het hoofdgebouw, met veel hout ingericht. Voorzien van een nieuwe badkamer met douche/wc en ventilator. Geen telefoon of tv.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be