Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Nitmiluk Chalets

 Voeg toe aan reismand

Nitmiluk Chalets

Nitmiluk Chalets - kamervoorbeeld

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
2.5 stars
Ligging
bij het Nitmiluk Visitor Centre, op slechts 600 m van de aanlegplaats waar de vele boot- en kanotochten door de Katherine Gorge plaatsvinden.
Hotel
de accommodatie biedt naast chalets ook een verzorgde camping en beschikt over een groot zwembad, een bistro met uitzicht op de Katherine River en barbecuefaciliteiten. Internet beschikbaar via Wifi (1 uur gratis/dag) of gebruik van een computer (tegen betaling). Graag worden er ook excursies geboekt in de Katherine Gorge.
Kamers
de 10 vrijstaande chalets zijn uitgerust met airconditioning, douche/wc, aparte woon- en eetkamer, tv, telefoon, koelkast, koffie-/theefaciliteiten en een veranda. Twee slaapkamer chalets hebben ook een volledig uitgeruste keuken.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be