Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Novotel Melbourne

 Voeg toe aan reismand

Novotel Melbourne St. Kilda

Novotel St. Kilda

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
het hotel ligt aan de esplanade van St. Kilda, op 6 km van het centrum van Melbourne, met zicht op het strand en de zee. Winkels, restaurants en cafés liggen in de directe omgeving.
Hotel
het Novotel St. Kilda biedt zijn gasten o.a. een restaurant met terras en een bar, concierge service, buitenzwembad, sauna, fitnessruimte, 24/7 receptie en parking (tegen betaling). Internet in lobby via Wifi of gebruik van een computer (20 minuten/dag gratis), in de kamers via Wifi of kabel (tegen betaling).
Kamers
de 211 luchtige en ruime kamers beschikken over airco, bad of douche/wc, haardroger, telefoon, tv, radio, minibar, strijkijzer/-plank en 24/7 roomservice.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be