Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Old Sydney Holiday Inn

 Voeg toe aan reismand

Old Sydney Holiday Inn

Old Sydney Holiday Inn - zwembadStandard RoomOld Sydney Holiday Inn - lounge

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
het hotel ligt in de historische buurt "The Rocks". Winkels, restaurants en pubs maar ook talrijke bezienswaardigheden zoals de Harbour Bridge en het Opera House liggen in de directe omgeving.
Hotel
het hotel met acht verdiepingen beschikt over een unieke Atrium lobby, zwembad op het dak, fitness, 24/7 receptie en Wifi (tegen betaling). Het Playfair Terrace Restaurant serveert Australische gerechten in een ontspannen sfeer. Aperitieven en cocktails kunt u nuttigen in de gezellige bar.
Kamers
de 175 comfortabele kamers zijn uitnodigend gedecoreerd en modern ingericht met airco, badkamer/wc, haardroger, telefoon, tv, kluisje, minibar en koffie-/theefaciliteiten. Superior kamers met kingsize tweepersoonsbed.
Faciliteiten
  • Pool - Outdoor
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be