Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Outback Pioneer Hotel

 Voeg toe aan reismand

Outback Pioneer Hotel

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
in het Ayers Rock Resort, aan de boulevard Yulura Drive, ca. 10 minuten van de winkels van het resort.
Hotel
het middenklasse hotel biedt een ontspannen, vriendelijke sfeer. Er is een restaurant, een kiosk met eenvoudige gerechten, een bar met BBQ-voorzieningen, een zwembad en gratis transfer naar de luchthaven. Wifi gratis in de publieke ruimtes of internet aan een computer tegen betaling.
Kamers
de 125 standaardkamers hebben bad/douche/wc, telefoon, radio, televisie, minibar, koffie-/theefaciliteiten en airco. De 42 eenvoudige budgetkamers beschikken over ofwel 2 stapelbedden ofwel 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed, airco, koffie-/theefaciliteiten en een privébadkamer of gemeenschappelijke badkamer naar keuze.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be