Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Peppers Anchorage

 Voeg toe aan reismand

Anchorage Port Stephens

Peppers AnchoragePeppers Anchorage

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
Corlette is gelegen aan de Port Stephens Bay, naast Nelson Bay, ongeveer 2,5 uur rijden ten noorden van Sydney. De baai is beroemd om zijn dolfijnen. De Peppers Anchorage ligt direct aan de waterkant met uitzicht op de jachthaven, het strand en de baai.
Hotel
de Peppers Anchorage biedt een 24/7 receptie, restaurant, bar, roomservice, zwembad en een spa. Wifi tegen betaling. Observeer de vele activiteiten in de haven, bezoek een nabijgelegen strand of maak een boottocht.
Kamers
80 comfortabele kamers, allemaal met badkamer, airco, kingsize bed, tv, telefoon, minibar en een eigen balkon met uitzicht op Port Stephens Bay.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be