Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Peppers Guest House

 Voeg toe aan reismand

Peppers Guest House

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
Peppers Guest House is gelegen in Pokolbin in het hart van de Hunter Valley, 2 uur rijden ten noorden van Sydney. Nabij wijnhuizen en een golfbaan.
Hotel
deze accommodatie, opgetrokken in zandsteen en omgeven door een grote verzorgde tuin straalt een landelijke charme uit en biedt een vriendelijke service en een bekend, bekroond restaurant. Er is tevens een spa, zwembad en een tennisbaan. Gratis WLAN of gebruik van een computer voor het internet.
Kamers
48 elegante en moderne kamers verdeeld over 3 gebouwen - op de begane grond meestal met tuindeur naar een veranda of op de eerste verdieping met uitzicht op de tuin, bossen en wijngaarden. Alle voorzien van airco, een kingsize bed, tv en minibar.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be