Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Pinnacles Edge Resort

 Voeg toe aan reismand

Pinnacles Edge Resort

Pinnacles Edge Resort

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
Cervantes, met prachtige stranden in de omgeving, ligt ca. 250 km ten noorden van Perth en 17 km van het Nambung National Park met de bekende Pinnacles.
Hotel
modern hotel dichtbij het stadscentrum. Het beschikt over een café, zwembad, jacuzzi, fitnessruimte en gratis Wifi in de openbare ruimtes of gebruik van een computer voor internet. Tegenover het hotel is een restaurant.
Kamers
26 studio’s en appartementen, licht en comfortabel, met airco, flat screen tv en moderne badkamer. Studio’s met queensize bed, magnetron en koffie-/theefaciliteiten. Spa suites met hoekbad en massagestralen, kingsize bed in aparte slaapkamer, keuken met vaatwasser en magnetron, alsmede een balkon met BBQ De appartementen beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers, evenals een wasmachine/droger.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be