Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Quay West Suites Brisbane

 Voeg toe aan reismand

Quay West Suites

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
5.0 stars
Ligging
slechts enkele minuten wandelen van het stadscentrum, naast de botanische tuinen.
Hotel
dit luxehotel beschikt over een restaurant, bar, roomservice, zwembad, whirlpool, sauna en fitnessruimte. Internet deels gratis (Wifi in lobby) of tegen betaling in kamer of gebruik van een computer aan de receptie.
Kamers
63 ruime, comfortabel ingerichte appartementen. Alle zijn voorzien van een afzonderlijke woonruimte, één of twee slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, bad of douche/wc, badjassen, haardroger, kluisje, 2 tv’s, muziekinstallatie, cd-speler, wekkerradio en een groot balkon met stoelen en met zicht op de botanische tuinen of de Brisbane River.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be