Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Salamanca Terraces

 Voeg toe aan reismand

Salamanca Terraces

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.5 stars
Ligging
in het hart van Hobart, aan de oostelijke kant van het bekende Salamanca Place. Vele bezienswaardigheden, winkels en galerijen liggen in de buurt. Elke zaterdag vindt de Salamanca Market plaats, die talrijke bezoekers aantrekt.
Hotel
appartementenhotel van de Innkeepers hotelketen met 24/24 roomservice. In het schuin tegenovergelegen hotel Lenna of Hobart checkt u in en hier bevindt zich een uitstekend restaurant en een bar. Geen WLAN maar wel gratis gebruik van computer voor het internet.
Kamers
alle 25 studio’s en appartementen beschikken over o.a. een kitchenette, badkamer, wc, haardroger, telefoon, tv en kluis. De appartementen bezitten tevens één of twee aparte slaapkamers en een groot woon- en eetgedeelte.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be