Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Seashells Serviced Apartments

 Voeg toe aan reismand

Seashells Scarborough

Seashells Scarborough

Type accommodatie
Appartement
Classificatie
3.5 stars
Ligging
slechts door een zijstraat en een parkeerplaats gescheiden van het prachtige lange zandstrand Scarborough Beach. Ca. 20 minuten rijden van het stadscentrum van Perth.
Hotel
het appartementenhotel is voorzien van een zwembad, fitnessruimte, sauna, BBQ-faciliteiten en gratis parking. Wifi tegen betaling. Restaurants, cafés, pubs en winkels vindt u in de directe omgeving.
Kamers
de comfortabele Superior appartementen hebben een groot balkon met zeezicht, airco, bad en/of douche + wc (2 slaapkamerappartementen hebben 1 badkamer), haardroger, tv, telefoon, volledig ingerichte keuken en wasmachine/droger. De eenvoudige Collection appartementen zijn eveneens compleet ingericht en liggen in het bijgebouw. Wekelijkse schoonmaak.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be