Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > The Louise

 Voeg toe aan reismand

The Louise

The LouiseThe Louise

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
5.0 stars
Ligging
de lodge is gelegen op een heuvel, met een panoramisch uitzicht over de Barossa Valley. Tanunda ligt op een paar kilometer, Adelaide ca. 1 uur.
Hotel
het moderne wijngoed is lid van de "Luxury Lodges of Australia" en staat bekend om de attente en warme service. In het gerenommeerde gastronomische restaurant "Appellation" leidt chef-kok Mark McNamara in een ontspannen en elegante sfeer één van de beste regionale restaurants van Australië. Gratis Wifi of gebruik van een computer voor internet.
Kamers
15 luxe suites met volledige privacy en een terras met panoramisch uitzicht op de omliggende wijngaarden. De hoogwaardige eigentijdse inrichting, de ruime badkamer met regendouche en spa-bad en comfortabele bedden met fijn linnen bieden pure ontspanning. Bose cd-speler, iPod docking station, minibar en espressomachine behoren tot de uitrusting. Stonewall suites hebben tevens een gashaard en een buitendouche.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be