Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Travelodge Sydney

 Voeg toe aan reismand

Travelodge Sydney

Standard RoomTravelodge Sydney

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
3.0 stars
Ligging
de Travelodge Sydney ligt aan de rand van een winkelcentrum in de onmiddellijke nabijheid van Hyde Park, waardoor u gemakkelijk de talrijke bezienswaardigheden, restaurants en winkels te voet kunt bezoeken.
Hotel
dit hotel biedt haar gasten een ontbijtrestaurant, een bar, een wasserette en een 24/7 receptie. Internet tegen betaling (computer voor gasten op de beganegrond).
Kamers
de 406 kamers zijn verdeeld over 18 verdiepingen en beschikken alle over airco, bad of douche, wc, tv, telefoon, kluisje, kleine kitchenette met magnetron en koelkast, thee-/koffiezetfaciliteiten.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be