Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Wildman Wilderness Lodge

 Voeg toe aan reismand

Wildman Wilderness Lodge

Type accommodatie
Hotel
Classificatie
4.0 stars
Ligging
de Lodge is gelegen halverwege tussen Darwin en het centrum van het Kakadu National Park, ca. 170 km van Darwin.
Hotel
De lodge grenst aan de Mary River Wetlands, een vogel- en natuurparadijs maar tevens ook bekend door de grote populatie zoutwaterkrokodillen. In het hoofdgebouw is een lounge/bar en restaurant voorzien van airco. Gratis gebruik van wifi en er is een zwembad. Enkele van de aangeboden (optionele) activiteiten zijn boottochten, Aboriginal tours en quadsafari’s.
Bereikbaarheid
Kamers
15 habitats en safaritenten. De habitats zijn bungalows (vrijstaand of 4 onder 1 dak) voorzien van airco, meubilair van hoge kwaliteit, groot tweepersoonsbed, douche/wc en een veranda. De Safaritenten zijn op houten platformen opgetrokken en zijn verrassend ruim (50 m²). Ze zijn uitgerust met ventilatoren, luxueuze bedden en eigen badkamer met aparte douche/wc en veranda met ligbed.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be