Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Accommodatie > Ons aanbod > Wolgan Valley Resort & Spa

 Voeg toe aan reismand

Emirates Wolgan Valley Resort & Spa

Emirates Wolgan Valley Resort & SpaEmirates Wolgan Valley Resort & Spa

Type accommodatie
Hotel
Resort
Classificatie
5.0 stars
Ligging
het Resort ligt op ongeveer 190 km ten noordwesten van Sydney, iets minder dan drie uur rijden. Gelegen tussen het Stone National Park en het Wollemi National Park, maakt de Wolgan Valley deel uit van het Werelderfgoed van de Greater Blue Mountains.
Hotel
het Wolgan Valley project is het eerste hotelproject van de Emirates Hotels & Resorts buiten Dubai en werd gebouwd op minder dan 2% van de verworven grond, de resterende 98% wordt beschermd. Wolgan Valley Resort & Spa beschikt over een hoofdgebouw met twee verdiepingen, waarin zich alle openbare ruimtes van het resort bevinden: het hoofdrestaurant voor ontbijt en diner, de Country Kitchen Cafe voor lunch en een hapje tussendoor, de receptie, een souvenirwinkel en een businesscentrum. Verdere faciliteiten omvatten een fitnessruimte, sauna, stoombad in de beroemde Timeless Spa. Internettoegang (Wifi in resort) of gratis gebruik van een computer voor de gasten. Natuurlijk kunt u ook dineren in uw eigen suite of op het terras. De historische homestead uit 1832 werd volledig gerestaureerd en vormt het centrale punt van het resort. Talrijke activiteiten (met accent op de natuur) zijn inclusief en worden dagelijks aangeboden: paardrijden, begeleide mountainbiketochten, begeleide 4WD-tours, wildlife safari’s, begeleide wandelingen in de natuur, begeleide Aboriginaltours of observeren van sterren.
Bereikbaarheid
Kamers
een totaal van 40 luxe suites, waarvan 36 Heritage Suites (83 m²), ingericht voor twee personen en met eigentijdse, elegante meubels ingericht. Alle suites zijn voorzien van een aparte woon-en slaapkamer, badkamer met aparte douche en ligbad, openhaard voor woon-en slaapgedeelte en een groot zwembad (2,5x7 m), die fungeert als een buitenzwembad met terras in de zomer en kan gebruikt worden in de winter als een verwarmd overdekt zwembad. Bij elke suite zijn twee mountainbikes beschikbaar. De drie Wollemi Suites op 201 m² beschikken over twee aparte slaapkamers, elk met eigen badkamer, 1 slaapkamer is voorzien van een kingsize bed, de ander van twee eenpersoonsbedden. Bijkomend is er een woongedeelte en een groot terras (131 m²) met een 4x7 m zwembad.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be