Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Autorondreizen > 4WD-avontuur in Noord Queensland - 8 dagen

 Voeg toe aan reismand

4WD-avontuur in Noord-Queensland - 8 dagen

8-daagse autorondreis per 4WD van/naar Cairns - strand, regenwoud en outback
4WD trackCastaway Resort & Spa, Mission Beach
Inleiding
Ontdek het tropische Noord-Queensland, weg van de platgetreden wegen achter het stuur van een 4x4-wagen.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Cairns - Mission Beach (ca. 180 km).
Na het ophalen van uw terreinwagen bij het stadsdepot begint uw 4WD-avontuur door het tropische Queensland. U rijdt langs ontelbare suikerrietvelden en bananenplantages zuidwaarts naar Mission Beach. Onderweg zijn diverse stops en wandelingen mogelijk. U brengt de nacht door in een schitterend hotel met zicht op de zee.
Overnachting: Castaways.
Dag 2: Mission Beach - Atherton (ca. 220 km) (O).
U verlaat de kust en rijdt richting Atherton Tablelands. In het Wooroonooran National Park kunt u een wandeling maken, voordat u doorrijdt naar de spectaculaire Millaa Millaa Falls. Geniet van de luxe en de rust van een prachtig verblijf.
Overnachting: Rose Gums Wilderness Retreat.
Dag 3: Atherton - Undara (ca. 220 km) (O).
Na het ontbijt gaat het verder naar Atherton en Herberton, naar een vulkaankrater in het Mt. Hypipamee National Park en langs Mount Garnet naar Undara. Een buitengewone ervaring - U overnacht in moderne bungalow tenten midden in de Outback en beleeft een interessant avondprogramma (afgestemd op het seizoen).
Overnachting: Undara Lava Lodge.
Dag 4: Undara - Chillagoe (ca. 210 km).
’s Ochtends heeft u de mogelijkheid een tocht te maken door het grootste lavagrottensysteem ter wereld (optioneel). Later rijdt u over typische Outbacktracks naar Chillagoe.
Overnachting: Chillagoe Cottages.
Dag 5: Chillagoe - Mareeba Wetlands (ca. 140 km) (D).
De druipsteengrotten van Chillagoe nodigen uit tot een bezoek (optioneel). In de namiddag verkent u tijdens een boottocht de flora en fauna van de Mareeba Wetlands. U kunt ook nog genieten van een Australische Billy Tea.
Overnachting: Jabiru Safari Lodge.
Dag 6: Mareeba Wetlands - Cooktown (ca. 420 km) (O).
Vandaag vertrekt u richting de Far North. Langs kleine en afgelegen dorpen, zoals Mount Molloy en Lakeland, verlaat u de onverharde wegen. In de namiddag bereikt u Split Rock, waar u Aboriginal rotsschilderingen bezoekt. In de late middag komt u aan in het historische Cooktown, waar u blijft overnachten.
Overnachting: Sovereign Resort.
Dag 7: Cooktown - Daintree (ca. 135 km).
Cooktown, stad van historisch belang uit de tijd van economische bloei, biedt ook vandaag nog tal van verrassingen. Of het nu gaat om het James Cook museum of om Cook’s Landing Point, de grote ontdekker is nog alom vertegenwoordigd. In de late morgen reist u verder in de richting van het Daintree National Park. Via de beroemde Bloomfield Track bereikt u in de middag een resort gelegen in het midden van het tropische regenwoud.
Overnachting: Lync Haven Rainforest Motel.
Dag 8: Daintree - Cairns (ca. 125 km) (O).
Na de oversteek van de Daintree River ziet u tijdens een River Cruise (optioneel) de hier levende grote zoutwaterkrokodillen en de tropische flora en fauna van deze unieke omgeving. In de namiddag kunt u een stop maken bij de Mossman Gorge, met de mogelijkheid tot verfrissing in de rivier, voordat u langs ontelbare droomstranden en via Port Douglas opnieuw Cairns bereikt. Na het inleveren van de huurauto eindigt uw reis door het veelzijdige Noord-Queensland.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be