Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Autorondreizen > Best of the Kimberley - 13 dagen

 Voeg toe aan reismand

Best of the Kimberley - 13 dagen

13 dagen per 4WD van/naar Broome door de Kimberley regio
Nabij Bell Gorge Wilderness Lodge.
Inleiding
Ontdek de ongerepte Kimberley-regio per 4WD - o.a. via de beroemde Gibb River Road!
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Broome - Fitzroy Crossing (ca. 450 km).
Ophalen van het 4WD voertuig bij het depot in Broome (transfer van het hotel naar het depot regelt u zelf). Vervolgens rit over de Great Northern Highway.
Overnachting: Fitzroy River Lodge.
Dag 2: Fitzroy Crossing - Halls Creek (ca. 300 km).
Geikie Gorge, nabij Fitzroy Crossing, is het meest bezochte park van de Kimberley regio. Verken het voormalige "barrière rif" tijdens korte wandelingen of per boot waarna u verder reist via de Great Northern Highway.
Overnachting: Best Western Halls Creek Motel.
Dag 3: Halls Creek - Bungle Bungle (ca. 180 km) (D).
Vandaag reist u door naar de Bungle Bungle in het Purnululu National Park waar u overnacht in een luxueus kamp met comfortabele bedden en privéfaciliteiten.
2 overnachtingen: Bungle Bungle Wilderness Lodge.
Dag 4: Bungle Bungle (O/D).
Vrije dag om het nationale park met de talrijke fascinerende rotskloven, waaronder Cathedral Gorge, te verkennen.
Dag 5: Bungle Bungle - El Questro (ca. 340 km) (O).
Langs de Durack Range rijdt u naar het begin van de beroemde Gibb River Road. Het eerste hoogtepunt langs deze geliefde 4WD track is El Questro, een enorme boerderij middenin de contrastrijke en intacte natuur.
2 overnachtingen: Emma Gorge.
Dag 6: El Questro (O).
El Questro Wilderness Park biedt een breed aanbod aan optionele activiteiten. Maak een boottocht in de Chamberlain Gorge, ontspan in de Zebedee Springs of ontdek de omliggende kloven en de inheemse fauna en flora tijdens het paardrijden, wandelen, per 4WD of helikopter.
Dag 7: El Questro - Mitchell Falls (ca. 440 km) (O/D).
Door de East Kimberley gaat het naar de fascinerende Mitchell Falls. Tijdens het droge seizoen zoekt u onderweg uw route door de van weinig water voorziene rivieren. Overnachting in een afgelegen permanent Safari Camp, langs de oever van een rivier waar het hele jaar watertoevoer is. De tenten zijn omgeven door Livistonia palmen.
2 overnachtingen: Mitchell Falls Wilderness Lodge.
Dag 8: Mitchell River National Park (O/D).
Het Mitchell Plateau is een van de jongste nationale parken van Australië. Tot de hoogtepunten behoren de bekende Mitchell Falls en de Surveyors Pool. Wandelpaden en 4WD tracks laten het hart van menig 4WD liefhebber sneller slaan.
Dag 9: Mitchell Falls - Mt. Elizabeth Station (ca. 320 km) (O/D).
Vandaag komt uw 4WD voertuig weer bijzonder goed van pas. Bij Mt. Elizabeth Station krijgt u inzicht in het dagelijkse leven op een actieve boerderij in de Outback en geniet u tijdens een diner van de verhalen van uw gastheer.
2 overnachtingen: Mt. Elizabeth Station (gemeenschappelijke faciliteiten).
Dag 10: Mt. Elizabeth Station (O/D).
Vandaag de dag biedt de uitgestrekte Mount Elizabeth Station goede wandeltochten naar verschillende canyons voor een verfrissende duik.
Dag 11: Mt. Elizabeth - Imintji (ca. 150 km) (O/D).
Geniet van de schitterende landschappen van de Kimberley, het ongerepte Australië. Langs droge rivierbeddingen rijdt u naar Bell Gorge, een verborgen canyon met natuurlijke rotspoelen.
2 overnachtingen: Bell Gorge Wilderness Lodge.
Dag 12: Bell Gorge (O/D).
U heeft een volledige dag om de omgeving te verkennen evenals de Aboriginal gemeenschap van Imintji. Het hoogtepunt van de dag is een verfrissende duik in Adcock Gorge en een bezoek aan de prachtige Bell Gorge.
Dag 13: Imintji - Broome (ca. 480 km) (O).
Vandaag bezoekt u de Windjana Gorge en bereikt u tevens het einde van de Gibb River Road. In Derby vindt u de bizarre Prison Tree, een grote boab boom, die ooit dienst deed als gevangenis! Uw Kimberley 4WD avontuur eindigt na aankomst in Broome.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be