Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Autorondreizen > Een regio vol contrasten - 6 dagen

 Voeg toe aan reismand

Een regio vol contrasten - 6 dagen

6 dagen van/naar Adelaide: Mildura Murray Outback en Mungo National Park
Mungo National Park
Inleiding
Ontdek één van de interessantste regio's van Australië - vol contrasten en uiteenlopende landschappen, met veel zon en een blauwe hemel. De reis is op aanvraag te combineren met het huren van een woonboot op de Murray River.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Adelaide - Mildura (ca. 390 km).
Nadat u uw huurauto heeft opgehaald, verlaat u Adelaide. De weg leidt u langs afwisselende landschappen naar Mildura en de Murray River. Het gebied rond Mildura wordt dankzij een mild en mediterraan klimaat gezien als de fruitregio van Australië.
2 overnachtingen: Mildura Grand Hotel.
Dag 2: Mildura.
Vrije dag. U kunt (optioneel) een informatieve excursie incl. lunch maken naar een wijngaard en een tocht maken met een radarboot op de Murray River.
Dag 3: Mildura - Mungo Lodge (ca. 110 km).
In de ochtend kunt u een ballonvaart maken (optioneel) over Mildura en de Murray River. In de middag rijdt u naar Mungo Lodge, op slechts 1,5 km van de ingang van het Mungo National Park.
2 overnachtingen: Mungo Lodge.
Dag 4: Mungo National Park.
Vandaag kunt u het fascinerende Mungo National Park verkennen, dat bekend staat om de Wall of China, de bizarre constructies in zandsteen in zachte zandduinen. Dit kan enkel met een begeleide excursie. ’s Avonds geniet u van een prachtige zonsondergang bij uw Outback Lodge.
Dag 5: Mungo Lodge - Mannum (ca. 534 km).
Via Mildura en Renmark rijdt u naar Waikerie, u volgt de Murray River tot in Mannum. ’s Avonds kunt u dineren in een gezellig restaurant met zicht op de rivier.
Overnachting: Mannum Motel.
Dag 6: Mannum - Adelaide (ca. 110 km).
Terugkeer naar Adelaide en inleveren van de huurauto op hetzelfde tijdstip als ophalen op de eerste dag. Einde van de reis of verlenging (optioneel) met de tour van Mannum naar Kangaroo Island.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be