Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Autorondreizen > Ontdekking van Kangaroo Island - 3 dagen

 Voeg toe aan reismand

Ontdekking van Kangaroo Island – 3 dagen

3 dagen van/naar Adelaide
Zonsondergang bij de Remarkable Rocks
Inleiding
Kangaroo Island is een absolute must voor iedereen die naar Australië reist! Dit eiland beschikt over een unieke fauna en landschappelijke trekpleisters zoals de Remarkable Rocks aan de zuidwestkust.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Adelaide – Kangaroo Island.
Ophalen van de huurauto bij het stadsdepot in Adelaide. Rit naar Cape Jervis en ferry-overtocht (vertrek 18.00 uur, stand okt. 2012) naar Penneshaw. Het hotel ligt op 300 meter van de haven.
Overnachting: Kangaroo Island Seafront Resort.
Dag 2: Kangaroo Island (O).
Verken de afgelegen natuurparadijzen op weg naar de westkust van het eiland, zoals bijvoorbeeld de zeehonden van Seal Bay, Little Sahara en in het bijzonder het Flinders Chase National Park met de spectaculaire Remarkable Rocks en de robbenkolonie van Admirals Arch.
Overnachting: Kangaroo Island Wilderness Retreat.
Dag 3: Kangaroo Island - Adelaide.
Terugkeer naar Penneshaw en per ferry naar het vasteland (afvaart 10.30 uur, stand okt. 2012). De rondreis eindigt na het inleveren van de huurauto.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be