Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Autorondreizen > Sydney Melbourne Coastal Drive - 7 dagen

 Voeg toe aan reismand

Sydney Melbourne Coastal Drive - 7 dagen

7-daagse autorondreis langs de kust van Sydney naar Melbourne
Sea Cliff Bridge
Inleiding
Deze tour per huurauto leidt u langs de kust van Sydney naar Melbourne. Tijdens deze tocht door New South Wales en Victoria maakt u kennis met unieke nationale parken en indrukwekkende landschappen, prachtige surfstranden en interessante vakantieoorden.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Sydney - Jervis Bay (ca. 250 km).
Na het ophalen van uw huurauto bij het stadsdepot in Sydney, rijdt u in zuidelijke richting naar het Royal National Park, het tweede oudste nationaal park ter wereld. Geniet van het uitzicht van Bald Hill, voordat u de 665 m lange Sea Cliff Bridge oversteekt naar Wollongong. Reisdoel van vandaag is het kleine plaatsje Huskisson, aan de mooie Jervis Bay.
Overnachting: Dolphin Sands Bed & Breakfast.
Dag 2: Jervis Bay - Tilba Tilba (ca. 220 km) (O).
Bezoek aan Hyams Beach, een van de meest witte zandstranden ter wereld, voor u doorreist naar het zuiden via de Princess Highway. Langs het Murramarang National Park en via Batemans Bay en Narooma rijdt u naar Tilba Tilba.
Overnachting: Green Gables Bed & Breakfast.
Dag 3: Tilba Tilba - Gipsy Point (ca. 210 km) (O).
Via Bega rijdt u verder naar het zuiden. Na Eden en Twofold Bay leidt de Princess Highway u naar de grens van New South Wales met Victoria. Van hieruit is het niet meer ver rijden naar Genoa, waar u naar de kust en naar de Mallacoota Inlet afslaat.
Overnachting: Gipsy Point Apartments.
Dag 4: Gipsy Point - Metung (ca. 240 km).
Gipsy Point en de Mallacoota Inlet zijn geliefde bestemmingen voor bootliefhebbers en vissers, maar ook wandelaars komen hier aan hun trekken. Terug via de Princess Highway rijdt u via Orbost en Lakes Entrance naar Metung, waar u kunt genieten van een indrukwekkend landschap in Lakes National Park en Gippsland Lake Coastal Park.
Overnachting: The Moorings.
Dag 5: Metung - Wilsons Promontory (ca. 260 km).
Via Bairnsdale en Stratford rijdt u naar Sale. Vanaf hier volgt u de Gippsland Highway naar Foster, waar u drankjes en proviand kunt inslaan, voordat u verder rijdt richting Wilsons Promontory. U overnacht in een comfortabel verblijf met volledig ingerichte keuken.
2 overnachtingen: Limosa Rise.
Dag 6: Wilsons Promontory.
Vrije dag voor verkenning van Wilsons Promontory National Park. Prachtige stranden, grandioze wandelpaden en met wat geluk ook kangoeroes en emoes.
Dag 7: Wilsons Promontory - Melbourne (ca. 200 km).
Op weg naar Melbourne kunt u een mooie omweg maken naar Mornington Peninsula, waar u o.a. een bezoek aan een wijngaard kunt brengen. Met het inleveren van uw huurauto in Melbourne eindigt de reis.
Dag 13:
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be