Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Groepsreizen

 

Groepsreizen

Exclusieve, Nederlandstalige begeleide rondreizen
Aussie Tours is reeds jarenlang gespecialiseerd in het organiseren van rondreizen in kleine groepen onder begeleiding van een ervaren lokale Nederlandstalige gids die de volledige rondreis met u meereist. Onze gespecialiseerde kennis en persoonlijke reiservaring resulteren in unieke programma’s die u het beste laten zien van Australië. Deze rondreizen worden volledig op uw maat samengesteld en dat op de reisdata die u zelf wenst.

Speelt u dus met het idee om samen met een groepje vrienden Australië te ontdekken of wenst u met een aantal families samen te reizen, contacteer ons dan zeker voor het uitwerken van een groepsreis op maat. Wij helpen u graag verder.

Als u doorklikt, vindt u een voorsmaakje van rondreizen die wij u warm kunnen aanbevelen. Ze laten u in alle comfort kennismaken met een aantal hoogtepunten van Australië. De reisprogramma’s zijn perfect in balans en zitten vol afwisseling en contrast. Uiteraard kunnen we op basis van uw interesses, uw budget en de gewenste reistijd talloze andere combinaties uitwerken. Graag bespreken wij de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Engelstalige rondreizen in internationaal gezelschap
Ontdek “Downunder” tijdens een lokale, begeleide rondreis onder leiding van een Engelstalige gids. Aussie Tours kan deze rondreizen integreren in een reis op maat inclusief vluchten en eventuele pre- of posttour arrangementen. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

 

Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be