Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Groepsreizen > Engelstalige rondreizen in internationaal gezelschap > Best of Tasmania - 10 dagen

 Voeg toe aan reismand

4WD kampeersafari - 10 dagen

10 dagen / 9 nachten van/naar Hobart
Wineglass BayWombats op het strand
Inleiding
Ontdek de hoogtepunten van Tasmanië - naast de beroemde nationale parken vindt u er ook afgelegen stranden, de grootste bomen van Australië en beleeft u er de dieren van dichtbij. Overnachtingen in swags of in tenten. Geniet van slapen onder de sterrenhemel, koken op een kampvuur en de nabijheid van de natuur.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Hobart - Cape Raoul (L/D).
U wordt opgehaald bij uw hotel en vertrekt richting de oostkust, op het Tasman Peninsula. Wandeling naar Cape Raoul of Mount Brown.
3 overnachtingen: Bush Camp.
Dag 2: Freycinet National Park (O/L/D).
Rit naar het noorden naar Freycinet National Park. Wandeling naar Mt. Amos met prachtige uitzichten over de magische Wineglass Bay. Verken de afgelegen stranden van de East Coast.
Dag 3: Bay of Fires (O/L/D).
U reist noordwaarts voorbij het Douglas Aspley National Park naar de Bay of Fires. Mogelijkheid voor een bezoek aan het Wildlife Park (optioneel). In de namiddag kunt u een wandeling maken in The Blue Tier.
Dag 4: Bay of Fires - Launceston (O/L).
In de ochtend maakt u een wandeling in The Blue Tier met watervallen, bergtoppen en schitterende "Tassie Beaches." Aankomst in Launceston in de namiddag.
2 overnachtingen: hostel.
Dag 5: Launceston.
Vrije dag. Optionele tours: Boag’s Brewery Tour of een boottocht op de Tamar rivier.
Dag 6: Launceston - Cradle Mountain National Park (L/D).
's Morgens wordt u opgehaald bij uw hotel en bezoek aan de Marakoopa Caves. Aansluitend rijdt u naar het Cradle Mountain National Park voor een wandeling naar Marion’s Lookout of Hanson’s Peak.
4 overnachtingen: Bush Camp.
Dag 7: Tarkine - Great Southern Ocean (O/L/D).
Bush Walk in The Tarkine in het noordwesten van Tasmanië en het grootste regenwoud van Australië. U steekt de Pieman River over, langs de westkust van Tasmanië, bij Corinna, een afgelegen Tasmaanse gemeenschap.
Dag 8: Zeehan - Strahan (O/L/D).
Rit naar Zeehan, een oud mijnstadje. Wandeling naar de Montezuma watervallen, de grootste watervallen van Tasmanië. Doorreis naar Strahan om enkele inkopen te doen voor u verdergaat naar het Camp.
Dag 9: Franklin River - Lake St. Clair (O/L/D).
Vandaag rijdt u door het Franklin-Gordon Wild Rivers National Park. Bezoek aan de Nelson watervallen. Stop bij Franklin River en wandeling bij Lake St Clair. Met wat geluk ziet u hier de zeldzame platypus.
Dag 10: Mount Field National park - Hobart (O/L).
Bezoek aan het Mount Field National Park. Hier kunt u een wandeling maken naar Lady Barron Falls, Russell Falls en Horseshoe Falls. Verder naar The Styx Valley om de grootste boomreuzen te bewonderen. Aankomst in Hobart.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Bekijk de video
Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be