Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Groepsreizen > Engelstalige rondreizen in internationaal gezelschap > Deluxe 4WD-Safari - 13 dagen

 Voeg toe aan reismand

Deluxe 4WD-safari - 15 dagen

15 dagen van/naar Broome
Pentecost RiverWandeling in Bungle Bungle National Park
Inleiding
U ontdekt de prachtige afgelegen regio in het noordwesten van Australië, de Kimberley. U ziet de meest uiteenlopende ravijnen langs de Gibb River Road, rijdt op echte 4WD-tracks, overnacht in permanente tentenkampen en bewondert de Aboriginal cultuur op het Mitchell Plateau.
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Broome (D).
Individuele reis naar Broome en transfer naar uw hotel. De rest van de dag bent u vrij.
Overnachting: Cable Beach Resort & Spa.
Dag 2: Broome - Windjana Gorge (O/L/D).
Rit door de fascinerende Kimberley, naar de 1.500 jaren oude Boab Prison Tree. Hier start de beroemde Gibb River Road, die naar Wyndham loopt. U aanschouwt de indrukwekkende Windjana Gorge en misschien ook zoetwaterkrokodillen langs de oever van de Lennard River, die door de kloof loopt. Verdere doorreis naar Tunnel Creek en wandeling door de 750 m lange tunnel.
2 overnachtingen: Bell Gorge Wilderness Lodge.
Dag 3: Bell Gorge (O/L/D).
Rit via de Gibb River Road naar Bell Gorge. Wandeling naar één van de mooiste ravijnen en watervallen van de regio. Tijd om de omgeving te verkennen en een verfrissende duik te nemen.
Dag 4: Galvans & Barnett River Gorge (O/L/D).
Rit via de runderfarms naar Galvans Gorge. Bewonder de rotsschilderingen of geniet van een verfrissend bad, voor u verder reist naar Barnett Gorge. Geniet van de lunch en de indrukwekkende paperbark bomen. Vervolgens reist u door via de Kalumburu Road naar het Mitchell Plateau. In de late namiddag komt u aan in het kamp.
Overnachting: Drysdale River Station.
Dag 5: Mitchell Plateau (O/L/D).
U rijdt naar het Mitchell Plateau met de zeldzame Livistona palmen, indrukwekkende watervallen en afgelegen waterplassen. U ontdekt de oeroude rotsschilderingen bij Wandjina & Gwion (Bradshaw), en heeft de gelegenheid om een verfrissende duik te nemen. Uw kamp ligt op het Plateau, het beste uitzichtpunt om Australische kraanvogels, reigers, arenden en andere vogels waar te nemen.
2 overnachtingen: Mitchell Falls Wilderness Lodge.
Dag 6: Mitchell & Little Merton Falls (O/L/D).
Ontdek de watervallen van het Mitchell Plateau. Indien mogelijk wordt u vergezeld door een lokale Aboriginal. U bewondert de Little Merton Falls, de Bradshaw schilderingen, Big Mertens Falls en de Mitchell Falls. Aansluitend terugvlucht per helikopter. U kunt ook terug wandelen.
Dag 7: Mitchell Plateau - Home Valley Station (O/L/D).
Rit naar de veeboerderij Home Valley Station, bekend uit de film "Australia".
Overnachting: Home Valley Station.
Dag 8: Home Valley Station - El Questro Station (O/L/D).
De ochtend brengt u door op Home Valley Station. Aansluitend over de Pentecost River naar het El Questro Station. In de namiddag kunt u nog een wandeling maken in de Emma Gorge.
Overnachting: El Questro, Emma Gorge Resort.
Dag 9: Emma Gorge - Kununurra (O/L/D).
Wandeling naar de warmwaterbronnen van Zebedee Springs. Verder doorreis naar Wyndham, met een indrukwekkend panorama met zicht op Cambridge Golf. Na de lunch in een Outback Pub bezoekt u nog Parry's Lagoon, een oord voor vogelliefhebbers. In de late middag aankomst in Kununurra.
2 overnachtingen: Kununurra Country Club Resort.
Dag 10: Ord River - Kununurra (O).
In de namiddag reist u naar Lake Argyle, het grootste kunstmatig aangelegde meer van het zuidelijk halfrond. Het is bovendien het uitgangspunt voor uw boottocht op de Ord River. Geniet van de zonsondergang over Lake Kununurra.
Dag 11: Purnululu National Park - Echidna Chasm (O/L/D).
Rit naar het Purnululu National Park. Ontdek het Bungle Bungle NP. Wandeling in Echidna Chasm.
2 overnachtingen: Bungle Bungle Wilderness Lodge.
Dag 12: Cathedral Gorge - Piccaninny Creek (O/L/D).
Wandeltocht in de Cathedral Gorge, langs Piccaninny Creek en verkenning van het landschap met de bijenkorfvormige rotsformaties. Uw gids leert u meer over de geologische geschiedenis evenals "bush" medicijnen en "bush tucker". Mogelijkheid om een helikoptervlucht te maken over de Bungles (optioneel).
Dag 13: Halls Creek - Fitzroy Crossing (O/L/D).
Bezoek aan Halls Creek op weg naar Fitzroy Crossing.
Overnachting: Fitzroy River Lodge.
Dag 14: Geikie Gorge - Broome (O/L).
Boottocht door de indrukwekkende Geikie Gorge. U ontdekt er alles over de flora en fauna. Vervolgens rit naar Broome.
Dag 15: Broome (O).
Transfer naar de luchthaven en einde van uw reis.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be