Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Groepsreizen > Engelstalige rondreizen in internationaal gezelschap > Deluxe 4WD-safari - 8 dagen

 Voeg toe aan reismand

Deluxe 4WD-safari - 8 dagen

8 dagen van Broome naar Kununurra
Boab boom in de KimberleysMitchell Falls
Inleiding
U ontdekt de prachtige afgelegen regio in het noordwesten van Australië, de Kimberley. U ziet de meest uiteenlopende ravijnen langs de Gibb River Road, rijdt op echte 4WD-tracks, overnacht in permanente tentenkampen en bewondert de Aboriginal cultuur op het Mitchell Plateau.
Reisprogramma
(geldig vanaf 01.04.13 - wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Broome - Windjana Gorge (L/D).
’s Morgens rit door de fascinerende Kimberley, naar Derby met de Boab Prison Tree. Hier start de beroemde Gibb River Road die naar Wyndham loopt. Korte wandeling in de indrukwekkende Windjana Gorge, waar de zoetwaterkrokodillen leven en wandeling door de 750 m lange Tunnel Creek.
2 overnachtingen: Bell Gorge Wilderness Lodge.
Dag 2: Bell Gorge (O/L/D).
Rit naar de Bell Gorge. Wandeling naar één van de mooiste ravijnen en watervallen van de regio. Tijd om de omgeving te verkennen en een verfrissende duik te nemen.
Dag 3: Galvans & Barnett River Gorge (O/L/D).
Rit over de Gibb River Road naar Galvans Gorge. U geniet van de picknick in de door indrukwekkende paperbark bomen omgeven Mt. Barnett Gorge. U steekt de Drysdale River over en bereikt in de namiddag uw kamp.
Overnachting: Marunbabidi Wilderness Camp.
Dag 4: Mitchell Plateau (O/L/D).
U rijdt naar het Mitchell Plateau met bossen van de zeldzame Livistona palmen, indrukwekkende watervallen en afgelegen waterplassen. U ontdekt oeroude rotsschilderingen en heeft de gelegenheid om een verfrissende duik te nemen bij de King Edward River Crossing. Uw kamp ligt aan een beek op het Mitchell Plateau.
2 overnachtingen: Mitchell Falls Wilderness Lodge.
Dag 5: Mitchell & Little Merton Falls (O/L/D).
Wandeling naar de Little Merton Falls met oeroude schilderingen van de Aboriginals. Aansluitend komt u bij de Mitchell Falls, waar u kunt zwemmen en wandelen. Aansluitend terugvlucht per helikopter. U kunt ook terug wandelen.
Dag 6: Mitchell Plateau - Home Valley Station (O/L/D).
U verlaat het Mitchell Plateau en rijdt naar de veeboerderij Home Valley Station bekend uit de film Australia.
Overnachting: Home Valley Station.
Dag 7: Home Valley Station - El Questro Station (O/L/D).
De voormiddag brengt u door op Home Valley Station. Aansluitend rit via de Gibb River Road en de Pentecost River naar het El Questro Station. In de namiddag kunt u nog een wandeling maken in de Emma Gorge.
Overnachting: El Questro, Emma Gorge Resort.
Dag 8: Emma Gorge - Kununurra (O/L).
Wandeling in Emma Gorge en naar de warmwaterbronnen van Zebedee Springs. Verder doorreis naar Wyndham waar u vanaf Five River Lookout een indrukwekkend panorama te zien krijgt. In de late namiddag aankomst in Kununurra. Einde van de tour.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be