Aussie ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 705 611

Jump over navigation
Trip
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Australië > Groepsreizen > Engelstalige rondreizen in internationaal gezelschap > Oostkust Intensief - 13 dagen

 Voeg toe aan reismand

Oostkust intensief - 11 dagen

11 dagen van Brisbane naar Cairns of omgekeerd
Zeilen in de WhitsundaysNieuwsgierige kangoeroe
Inleiding
In 11 dagen reist u van Brisbane naar Cairns met highlights aan de kust, zoals dolfijnen voeren alsook highlights landinwaarts, zoals een bezoek aan een farm. Deze tour biedt u veel afwisseling voor weinig geld!
Reisprogramma
(wijzigingen voorbehouden)
Dag 1: Brisbane - Rainbow Beach (L/D).
Rit naar Rainbow Beach, uitvalsbasis voor excursies naar Fraser Island. In de namiddag heeft u de mogelijkheid om de Aboriginal kunst van de Bundalung-stam te ontdekken en zelfs uw eigen Boomerang te maken. In de namiddag bezoekt u de zandduinen bij Rainbow Beach. De zandduinen tellen meer dan 70 soorten kleurentinten. Leer uw Boomerang naar behoren werpen op de klanken van een Didgeridoo.
Overnachting: Frasers on Rainbow.
Dag 2: Fraser Island (L/D).
Vandaag neemt u deel aan een 2-daagse begeleide 4WD-tour op Fraser Island. U heeft de mogelijkheid dingo's te zien, te zwemmen in het kristalheldere water en het regenwoud te bewonderen op het grootste zandeiland ter wereld.
Overnachting: Eurong Resort.
Dag 3: Fraser Island - Rainbow Beach (O/L/D).
Na een fantastische ervaring op Fraser Island keert u in de namiddag terug naar Rainbow Beach.
Overnachting: Frasers on Rainbow.
Dag 4: Rainbow Beach - Outback Cattle Station (D).
Onderweg landinwaarts naar het Outback Cattle Station heeft u de mogelijkheid om in Tin Can Bay dolfijnen te voederen. Op de veeboerderij leren de eigenaars u alles over de werking van het bedrijf.
2 overnachtingen: Kroombit Cattle Station.
Dag 5: Outback Cattle Station (O/L/D).
Ontdek het dagelijkse leven op een boerderij met paardrijden, quadrijden, geiten drijven en kleiduifschieten (alles optioneel). 's Avonds beleeft u een Outback avontuur bij het kampvuur.
Dag 6: Outback - Airlie Beach (O/L/D).
Rit naar Airlie Beach, het vertrekpunt voor excursies in de Whitsundays.
3 overnachtingen: Base Backpackers Resort.
Dag 7: Whitsunday Islands (O).
Ontdek de Whitsundays tijdens een dagexcursie met een zeilboot. Optioneel is ook een 2-daagse zeiltocht mogelijk door de eilandengroep.
Dag 8: Whitsunday Islands (O/L).
Na een spannende dag in Airlie Beach of na uw zeiltour kunt u het nachtleven van Airlie Beach nader ontdekken.
Dag 9: Airlie Beach - Atherton Tablelands (O/D).
Rit langs de kust in noordelijke richting naar Yungaburra, het hart van de Atherton Tablelands. Yungaburra is omgeven door prachtige kratermeren, regenwoud en tropische vegetatie. Mogelijk om kangoeroes, possums en de zeldzame platypus te spotten!
Overnachting: Wallaby Lodge, Yungaburra.
Dag 10: Atherton Tablelands - Cairns (O/D).
In de voormiddag wandeling om de platypus in de wilde natuur te ontdekken. Aansluitende rit door de Atherton Tablelands. Bezoek de Millaa Millaa Falls en de Curtain Fig Tree en Lake Eacham voor u doorreist naar Cairns.
Overnachting: Gilligans Backpacker Hotel.
Dag 11: Cairns.
De tour eindigt met een laatste groepsfoto.
Mijn reismand
U hebt 0 items in uw reismand (Ga naar reismand)
Open

Hier vindt u een overzicht van alle bezienswaardigheden, accommodaties en/of excursies die u leuk vindt.    U kan dit overzicht doorsturen naar uw reisgezel, familie of vrienden om zo uw reisplannen samen te bespreken.    Zijn uw plannen al helemaal concreet, dan kan u hier uw persoonlijke reisofferte aanvragen.    Vindt u het moeilijk om zelf keuzes te maken, dan staan onze specialisten u graag met raad en daad bij voor het uitwerken van een individuele reis op uw maat.    Contacteer ons voor een uitgebreid adviserend gesprek op ons kantoor. Met de nodige passie creëren wij uw droomvakantie!

Aussie Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - Tel. +32 51 705 611 - Lic. 1085 - info@aussietours.be